Transport persoane

Transport persoane

Echipa Ema Trans va ofera servicii de transport persoane la nivel international. Oferim curse regulate cu plecari in fiecare saptamana. Va punem la dispozitie masini echipate cu cele mai bune dotari. Dispunem de soferi profesionisti, testati psihologic, cu experienta in ceea ce priveste transportul de persoane.

transport-persoane

Siguranta dumneavoastra, respectarea orelor din programul de transport si fidelizarea calatoriilor reprezinta cheia pentru o calatorie placuta.

transport-persoane

Pentru transportul de persoane echipa Ema Trans va aduce la cunostinta urmatoarele:

  • Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau băuturi alcoolice.
  • Este strict interzis transportul de droguri, substanțe chimice stupefiante, explosive sau radioactive.
  • Este strict interzis transportul de arme de foc, arme albe, bijuterii, metale, pietre prețioase.
  • Este interzis transportul de animale vii, mărfuri perisabile, inclusiv alimente perisabile de orice fel, de origine animală sau vegetală.
  • În prețul călătoriei sunt incluse 40 kg de bagaj în limita spațiului disponibil și un bagaj de mână de max. 5kg. Pentru bagajele cu greutate mai mare de 40 de kg, dar nu mai mult de 100 de kg, prețul biletului se va majora cu, în limita spațiului pentru bagaje disponibil.
  • Biletul de călătorie este nominal și nu poate fi transmis sub nici o forma altei persoane. Acesta trebuie să fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autorităților abilitate de control.
  • Biletele pierdute, distruse sau furate nu se înlocuiesc, nu se vor emite duplicate, iar pasagerul nu va fi despăgubit în astfel de cazuri.
  • Pasagerii se obligă să respecte prevederile țărilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare/ieșire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale.
  • La bordul autocarelor fumatul, consumul băuturilor alcoolice și a drogurilor sunt interzise. De asemenea, accesul în autovehicule a persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor este interzis.
  • Pasagerii sunt obligați ca la îmbarcare și în stațiile de coborâre să-și supravegheze personal bagajele. Nu răspundem de urmărirea bagajelor și pe cale de consecință de lipsa acestora la destinație.

 

Echipa Ema Trans pune accent pe punctualitate și facem tot posibilul ca toți pasagerii să fie în cală în momentul de plecare. Dispunem de un sistem performant de verificare si pregătire a mașinilor.

Pentru detalii și rezervări ne găsiți la datele de contact afișate mai jos. Vă mulțumim!

Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport Persoane, colete la nivel internațional. Reprezentăm o echipă serioasă, tânără, experimentată, dedicată clienților săi și transportului în siguranță.

Adresa
Telefon
Email
Deschide chat-ul
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te putem ajuta cu ceva?