Transport colete

PLECARI REGULATE IN FIECARE SAPTAMANA

Ema Trans va ofera servicii de transport colete, la preturi accesibile cu livrare direct la adresa clienului fara costuri suplimentare. Coletul dumneavoastra este in siguranta cu noi, livrarea fiind efectuata in cel mai rapid mod posibil.

Pentru transportul de colete echipa Ema Trans va aduce la cunostinta urmatoarele:

  • Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau băuturi alcoolice.
  • Este strict interzis transportul de droguri, substanțe chimice stupefiante, explosive sau radioactive.
  • Este strict interzis transportul de arme de foc, arme albe, bijuterii, metale, pietre prețioase.
  • Asigura-ți-vă că ambalarea coletelor se face în cutii de carton, sigilate foarte bine astfel încât să țineți cont de siguranța conținutului coletului dumneavoastră.
  • Este interzis transportul de animale vii, mărfuri perisabile, inclusiv alimente perisabile de orice fel, de origine animală sau vegetală.
  • Pe colet trebuie lipite datele destinatarului și ale expeditorului.

 

Echipa Ema Trans isi asuma obligatia ca va avea coletul dumneavoastra sub supraveghere pana la expedierea acestuia. Nu raspundem de coletele care nu sunt ambalate intr-un mod corespunzator, astfel nu raspundem de nici o deteriorare a coletui in timpul transportului. Verificarea coletului nu este obligatia noastra, in cazul in care acesta contine materiale excluse transportului raspunde-ti personal.

Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport Persoane, colete la nivel internațional. Reprezentăm o echipă serioasă, tânără, experimentată, dedicată clienților săi și transportului în siguranță.

Adresa
Telefon
Email
Deschide chat-ul
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te putem ajuta cu ceva?