Transport auto pe platformă

Oferim servicii de transport auto noi si second pe platforma din Anglia, Olanda, Germania, Austria, Luxemburg, Olanda si Belgia.

Dispunem de platforme omologate si autorizate la cele mai mici preturi. Preluarea si predarea autovehiculelor se face pe baza de proces verbal si CRM. Livrarea masinii o punem face la locatia dorita de dumneavoastra.

  • Nu ne asumam raspunderea pentru autovehiculele inregistrate ca si furate, pentru pagube materiale aduse inainte si dupa efectuarea transportului.
  • Pentru transportul unui autoturism personal, clientul este obligat sa prezinte documentele care atesta achitarea taxelor si impozitelor din tara de provienienta a atovehiculului.
  • Clientul este obligat sa prezinte o copie dupa actul de identitate al expeditorului, precum si certificatul masinii si CRM.
  • Unele tarife speciale au conditii care pot restrictiona sau interzice modificarea comenzii si pot limita sau elimina restituirea sumelor de bani reprezentand pretul serviciilor prestate, in cazul anularii sau neefectuarii transportului.
  • Clientul este obligat sa prezinte la ridicarea autoturismului documentele de vanzare cumparare, factura sau orice fel de act de proprietate al acestuia in conformitate cu prevederile legale ale Uniunii Europene.
  • Cererile care nu se prezinta sub forma aprobata de societatea transportatoare, fara specificatiile privind data, ora si ruta de transport pentru care au fost emise, nu sunt valabile.

Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport Persoane, colete la nivel internațional. Reprezentăm o echipă serioasă, tânără, experimentată, dedicată clienților săi și transportului în siguranță.

Adresa
Telefon
Email
Deschide chat-ul
💬 Ai nevoie de ajutor?
Salut!
Te putem ajuta cu ceva?