Transport Belgia-Germania-Olanda

Transport persoane Germania

  • Home
  • Transport persoane Germania

Contactează-ne

Suna
Ne poți găsi

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224


TRANSPORT PERSOANE GERMANIA LA ADRESĂ

EmaTrans efectuează săptămânal TRANSPORT internaţional de PERSOANE direct la adresă, ridicare/livrare COLETE/PACHETE door-to-door (din uşă în uşă) din GERMANIA în România și retur.

Plecările sunt JOI din România și DUMINICA din GERMANIA.

TRASEU: Berlin, Hamburg, München, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Dortmund, Essen, Düsseldorf, Bremen, Hannover, Leipzig, Duisburg, Nürnberg, Dresden, Bochum, Wuppertal, Bielefeld, Bonn1, Mannheim, Karlsruhe, Wiesbaden1, Münster1, Gelsenkirchen, Augsburg, Mönchengladbach, Aachen, Chemnitz, Braunschweig, Krefeld

Ridicarea coletelor din România se face Marți și Miercuri.
Ridicarea pachetelor din Germania se face Sâmbăta și Duminica.

Dispunem de şoferi cu experiență în transportul internaţional de persoane. Autocarele noastre sunt încadrate în categoria 4 stele, cu dotări PREMIUM. Oferim transport confortabil în condiţii depline de siguranță și încredere.


  • WI-FI
  • PRIZE
  • CONFORT

Informatii utile

Pret bilet persoana: Incepand de la 120€ la 180€

Pret KG colet: Incepand de 1.2€

Colectare: : In fiecare Sambata si Duminica

Plecare din RO: In fiecare zi de Joi


Transport persoane

Echipa Ema Trans va ofera servicii de transport persoane la nivel international. Oferim curse regulate cu plecari in fiecare saptamana. Va punem la dispozitie masini echipate cu cele mai bune dotari. Dispunem de soferi profesionisti, testati psihologic, cu experienta in ceea ce priveste transportul de persoane.

transport-persoane

Siguranta dumneavoastra, respectarea orelor din programul de transport si fidelizarea calatoriilor reprezinta cheia pentru o calatorie placuta.

Pentru transportul de persoane echipa Ema Trans va aduce la cunostinta urmatoarele:

Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau bauturi alcoolice. Este strict interzis transportul de droguri, substante chimice stupefiante, explosive sau radioactive. Este strict interzis transportu de arme de foc, arme albe, bijuterii, metale, pietre pretioase. Este interzis transportul de animale vii, marfuri perisabile, inclusiv alimente perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala. In pretul calatoriei sunt incluse 40 kg de bagaj in limita spatiului disponibil si un bagaj de mana de max. 5kg. Pentru bagajele cu greutate mai mare de 40 de kg, dar nu mai mult de 100 de kg, pretul biletului se va majora cu, in limita spatiului pentru bagaje disponibil. Biletul de calatorie este nominal si nu poate fi transmis sub nici o forma altei persoane. Acesta trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate de control. Biletele pierdute, distruse sau furate nu se inlocuiesc, nu se vor emite duplicate, iar pasagerul nu va fi despagubit in astfel de cazuri. Pasagerii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare/iesire, prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. La bordul autocarelor fumatul, consumul bauturilor alcoolice si a drogurilor sunt interzise. De asemenea, accesul in autovehicule a persoanelor aflate in stare de ebrietate sau sub influenta drogurilor este interzis. Pasagerii sunt obligati ca la imbarcare si in statiile de coborare sa-si supravegheze personal bagajele. Nu raspundem de urmarirea bagajelor si pe cale de consecinta de lipsa acestora la destinatie.

Echipa Ema Trans pune accent pe punctualitate si facem tot posibilul ca toti pasagerii sa fie in cala in momentul de plecare. Dispunem de un sistem performant de verificare si pregatire a masinilor.

Pentru detalii si rezervari ne gasiti la datele de contact afisate mai jos. Va multumim!

Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport persoane si colete la nivel international.

Addresa

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224

Contacteaza echipa EMA TRANS

Va multumim!
Ne scuzati, dar a intervenit o problema. Te rugam sa incerci mai tarziu. Va multumim!