Transport Belgia-Germania-Olanda

Transport colete

  • Home
  • Transport colete

Contactează-ne

Ne poți găsi

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224

TRANSPORT COLETE IN SISTEM DOOR-TO-DOOR

PLECARI REGULATE IN FIECARE SAPTAMANA

Ema Trans va ofera servicii de transport colete, la preturi accesibile cu livrare direct la adresa clienului fara costuri suplimentare. Coletul dumneavoastra este in siguranta cu noi, livrarea fiind efectuata in cel mai rapid mod posibil.

Pentru transportul de colete echipa Ema Trans va aduce la cunostinta urmatoarele:

Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau bauturi alcoolice. Este strict interzis transportul de droguri, substante chimice stupefiante, explosive sau radioactive. Este strict interzis transportu de arme de foc, arme albe, bijuterii, metale, pietre pretioase. Asigurativa ca ambalarea coletelor se face in cutii de carton, sigilate foarte bine astfel incat sa tineti cont de siguranta continutului coletului dumneavoastra. Este interzis transportul de animale vii, marfuri perisabile, inclusiv alimente perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala. Pe colet trebuie lipite datele destinatarului si ale expeditorului.

Echipa Ema Trans isi asuma obligatia ca va avea coletul dumneavoastra sub supraveghere pana la expedierea acestuia. Nu raspundem de coletele care nu sunt ambalate intr-un mod corespunzator, astfel nu raspundem de nici o deteriorare a coletui in timpul transportului. Verificarea coletului nu este obligatia noastra, in cazul in care acesta contine materiale excluse transportului raspunde-ti personal.


Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport persoane, colete si auto pe platforma la nivel international.

Addresa

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224

Contacteaza echipa EMA TRANS

Va multumim!
Ne scuzati, dar a intervenit o problema. Te rugam sa incerci mai tarziu. Va multumim!