Trasport Belgia-Germania-Olanda

Transport colete Belgia

  • Home
  • Transport colete Belgia

Contactează-ne

Suna
Ne poți găsi

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224

TRANSPORT PERSOANE BELGIA LA ADRESĂ

EmaTrans efectuează săptămânal TRANSPORT internaţional de PERSOANE direct la adresă, ridicare/livrare COLETE/PACHETE door-to-door (din uşă în uşă) din Belgia în România și retur.

Plecările sunt JOI din România și DUMINICA din Belgia.

Locații: Aalst, Aarschot, Andenne, Antoing, Anvers, Arlon, Ath, Bastogne, Beaumont, Beauraing, Beringen, Bilzen, Binche, Blankenberge, Borgloon, Bouillon, Braine-le-Comte, Bree, Bruges, Bruxelles, Charleroi, Châtelet, Chièvres, Chimay, Chiny, Ciney, Comines-Warneton, Courtrai, Couvin, Damme

Ridicarea coletelor din România se face Marți, Miercuri și Joi.
Ridicarea pachetelor din Belgia se face Sâmbăta și Duminica.

Dispunem de şoferi cu experiență în transportul internaţional de persoane. Autocarele noastre sunt încadrate în categoria 4 stele, cu dotări PREMIUM. Oferim transport confortabil în condiţii depline de siguranță și încredere.


  • WI-FI
  • PRIZE
  • CONFORT

Informatii utile

Pret bilet persoana: Incepand de la 120€ la 180€

Pret KG colet: Incepand de la 1.2 Euro

Colectare: : In fiecare Sambata si Duminica

Plecare din RO: In fiecare zi de Joi

Date de contact


PLECARI REGULATE IN FIECARE SAPTAMANA

Ema Trans va ofera servicii de transport colete, la preturi accesibile cu livrare direct la adresa clienului fara costuri suplimentare. Coletul dumneavoastra este in siguranta cu noi, livrarea fiind efectuata in cel mai rapid mod posibil.

Pentru transportul de colete echipa Ema Trans va aduce la cunostinta urmatoarele:

Este strict interzis transportul de produse din tutun, alcool sau bauturi alcoolice. Este strict interzis transportul de droguri, substante chimice stupefiante, explosive sau radioactive. Este strict interzis transportu de arme de foc, arme albe, bijuterii, metale, pietre pretioase. Asigurativa ca ambalarea coletelor se face in cutii de carton, sigilate foarte bine astfel incat sa tineti cont de siguranta continutului coletului dumneavoastra. Este interzis transportul de animale vii, marfuri perisabile, inclusiv alimente perisabile de orice fel, de origine animala sau vegetala. Pe colet trebuie lipite datele destinatarului si ale expeditorului.

Echipa Ema Trans isi asuma obligatia ca va avea coletul dumneavoastra sub supraveghere pana la expedierea acestuia. Nu raspundem de coletele care nu sunt ambalate intr-un mod corespunzator, astfel nu raspundem de nici o deteriorare a coletui in timpul transportului. Verificarea coletului nu este obligatia noastra, in cazul in care acesta contine materiale excluse transportului raspunde-ti personal.


Contact

Echipa Ema Trans este o societate de transport colete si colete la nivel international.

Addresa

Dolhestii Mari str. Principala Nr. 224

Contacteaza echipa EMA TRANS

Va multumim!
Ne scuzati, dar a intervenit o problema. Te rugam sa incerci mai tarziu. Va multumim!